Vérzés lehet aranyér miatt

Tisztelt Gyógyító!

 

47 éves nő vagyok, és szeretném megtudni, hogy kell-e aggódnom a következő problémám miatt. 2007-ben egyszeri alkalommal, 2008-ban szintén, és most 2 hónapja szintén egyszer láttam a székeletemben friss vért, úgy friss vért mintha utólag folyattunk volna rá egy gyűszűnyit. A papír is véres volt. Egyébként teljesen jól vagyok, panaszom nincs, a székletem normális és rendszeres, nem fáj semmim. Az étvágyam sajnos kíváló, fogyni szeretnék de úgy veszem észre, hogy csak hízni tudok. A családban nem volt gyanú végbél körüli problémákra, annál inkább aranyérbetegségre. Remélem meg fog nyugtatni, kérem válaszoljon. Előre is köszönöm.

Tisztelettel: Andrea

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza aranyér témában

Kedves Andrea!

A székletben lévő friss piros vér végbéltájéki vérzésre utal, ezen belül aranyér is szóba jön, de kizárólag orvosi vizsgálat tudja eldönteni, hogy pontosan mi okozta a vérzést, keressen fel gastroenterológiai szakrendelést.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 10., 12:08; Megválaszolva: 2009. július 10., 12:08
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Belgyógyászati kérdés
Van aggódni valóm?
Aranyér, puffadás, szélgörcs
Kis csomó a végbélben
Véres széklet az aranyér miatt...