Béldaganat

29 éves nő vagyok! Tüneteim: hetek óta hasi teltségérzés, szúró fájdalom, haspuffadás, végbélfájdalom, egyszer friss piros vér a végbélből nehéz székürítéskor! Most véres nyák a székletben! Széklet normál állagú, időnként gyakori székürítési inger! Időnként ágyékba, combba sugárzó fájdalom! Két pici gyermekes anyukaként rettegek a béldaganattól! Lehetnek ilyen tünetek mástól is? Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza aranyér témában

Kedves Kérdező!

Nyugodjon meg, életkora és a panaszai alapján nem a daganat az elsőként felmerülő diagnózis. Panaszát okozhatja aranyeresség, végbélnyálkahártya-berepedés és társuló emésztési zavar is. Természetesen igazolni és kizárni bármilyen diagnózist csak vizsgálatot követően lehet. Legalább egy végbéltükrözés indokolt, addig is a gyakori, rendszeres, kis étkezés, székletrendezés (bő folyadék- és rostfogyasztás, kellő intenzitásű testmozgás) , probiotikumok kúraszerű használata javasolt.

 Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. július 14., 22:52; Megválaszolva: 2009. július 14., 22:52
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...