Gyomor fájdalom

Jó napot! Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a bajom akkor, ha szombaton kezdődött ez a gyomorfájdalom! Éjszaka keltem fel hogy fáj és nem tudtam elaludni tőle és ittam meleg tejet az segített! Aznap nem ettem szinte semmit! Gondoltam kikészült a gyomrom! Vasárnap normálisan ettem és semmi baj nem volt! De tegnap este felé megint fájt iszonyatosan meg se tudtam mozdulni pedig rendesen ettem tegnap is! Este próbálkoztam a tejjel de nem múlt el semmi és a leves illatától hányingerem lett és elmentem hányni akkor egy kicsit jobb lett de csak annyira hogy el tudtam aludni! Most semmi bajom! Reggelre elmúlik! A kérdésem hogy milyen gyógyszer lenne jó rá? De úgy hogy mellette szedek Lindynette 20 fogamzásgátlót és néha vérzett az orrom is szóval ha nincs benne olyan vérhigító vagy nem tudom mi ami elindítaná az orrvérzést csak olyan gyógyszer lenne jó! Ha van?!

Előre is köszönöm a segítséget!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gyomor fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Panaszát okozhatja gyomor-bélhurut, de akár epekövesség is. Javaslom, tartson diétát (pirítós, sós burgonya, főtt rizs, majd fokozatosan bővítve) , használjon probiotikumokat (Lactív, Normaflore) . Ha panaszai néhány napon belül nem szűnnek keresse fel háziorvosát, mert további vizsgálatok indokoltak (labor, hasi ultrahang) .

 

 Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. július 01., 13:22; Megválaszolva: 2009. július 01., 13:22
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...