Széklet.

Jó napot kívánok doktor nő-úr!
Attila vagyok 30 éves.
Megszeretném öntől kérdezni hogy nekem kb 1 hónapja egyik reggel székelési ingerem volt el is mentem wc-re erölködés után sikerült is semmi különös nemvolt a széklettemel, majd utána kb 2 perc mulva megint ugyéreztem hogy nagyon kell elmentem nagy erölkődés után véres nyálka szerűség jött csak ki.

Azóta minden rendben van előtte is az volt csak ekkor volt ez az egy alkalom se elötte se utána. Semilyen panaszom nincs székletem normális.
Naponta kb 2-szer kell székletet űritenem az első mindig felkelés után reggel.

Az lenne a kérdésem hogy mi lehetett akkor nekem az a nyálkás valami?
Az erölkődéstől lehetett?
Vastagbél ráktól félek.

Azota csináltattam székletvizsgálatott és semilyen baktériumot nem tenyésztettek ki a székletemből.

Tisztelettel  Attila tűzoltó ftörm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza széklet témában

Kedves Attila!

A véres-nyákos székletet okozhatta az eröltetett székürítés, azonban tényleges diagnózist csak vastagbéltükrözéssel lehet mondani, ennek negativitása eloszlathatja tumoros megbetegedéstől való félelmét.

 

 Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. július 01., 15:24; Megválaszolva: 2009. július 01., 15:24
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...