Hasi fájdalom fizioterápia után

28 éves nő vagyok, panaszom a következő lenne:
E hó 9-én elkezdtem fizioterapiára járni a kezemmel. Lehet, hogy ettől függetlenül, de onnantól kezdve folyamatosan fájnak a lábaim (szúró érzés) , fáj a hasam, a legaljától kezdve a gyomorszájig mindenhol. Időnként tompa, nyomó fájdalom a has közepén, máskor erős, szúró fájdalom a bordaív alatt, egyszer bal, máskor jobb oldalon. Étvágytalanság, fogyás nincs, sőt egyfolytában éhes vagyok. Az utolsó menstruációm is szinte teljesen kimaradt. Terhes nem vagyok. A derekam is sokat fáj, és a végbelemnél is szúró fájdalmat érzek, székelésnél ritkán előfordul friss piros vércsepp a papíron. Április 7-én műtöttek epekővel (laparoscopos) , de a sebhelyeket és környéküket is sokszor szúrja, főként a felső seb mellett van éles, szúró fájdalom. Ön szerint mi okozhatja a panaszokat?

Válaszát előre is köszönöm!

Cicus

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hasi fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Panaszai nagyon szerteágazóak. A székeléskor jelentkező friss vérzés aranyeres panaszokra utalhat, de ez a többi panaszát nem magyarázza. Először a háziorvosát keresse fel, hogy megvizsgálja Önt, laborvizsgálat történjen, és amennyiben szükséges továbbküldi Önt hasi ultrahangvizsgálatra, gastroenterológushoz, sebészhez, nőgyógyászhoz.

Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 01., 15:37; Megválaszolva: 2009. július 01., 15:37
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok