Mercilon fogamzásgátló+egy kevés alkohol

Tisztelt Doktornő!

Múlt hét szerdán bankettunk volt. Este 8-kor bevettem a fogamzásgátlómat, aztán az este hátralévő részében ittunk egy keveset, de nem hánytam meg semmi...meg az alkohol amúgy se gyengíti a tabi hatását, ha jól tudom...jól megfáztunk kint, mert kb éjféltől hajnali 5ig kint énekeltünk a szabadban...azóta fáj a légcsövem is. Másnap pedig strandon voltunk, jól leégtem, de nem is ez a lényeg...vasárnaptól olyan furán érzem magam...nincs hányingerem, csak olyan mintha gyomoridegem lenne, meg olyan fura a közérzetem...mi lehet az oka? rendesen szedem a gyógyszert, időben beveszem, nem szedek más gyógyszert, nem hánytam, nem ment a hasam, csak szemcseppet használok, de azt mondta a szemészeten az orvos, hogy az nem gyengíti a foggátló hatását, mert nem szívódik fel a vérbe...nem tudom mi lehet...kicsit parázok... (a bankett előtti hétvégén is volt szex, és most hétvégén is)

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Hölgyem!

Nem kell terhességre gondolni mindig, ha picit fáj a gyomra, hiszen olyan sok más okozhatja ezt a tünetet. Ha a panaszok nem csökkennek, akkor háziorvoshoz kell menni, hogy a gyomorpanaszt kivizsgálja.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 27., 16:21; Megválaszolva: 2009. június 27., 16:21
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Szedhetem-e együtt?
 Tisztelt doktor     Nő/Úr!    Meg  szeretném kérdezni, hogy lehet-e együtt szednem fogamzásgátlóval Pariet ill Motilium tablettát? ...
Bélprobléma?
Lelet értelmezése
Hasnyálmirigy laborértékek
Gyomorhurut, fennálló gyulladás?...