Hízás!

Tisztelt Doktornő/Úr!

2 hónapja kaptam neo panpurt az emésztésem javitására. Sokat segitett, nem puffadtam, nem volt szorulásom. 1 hónapig szedtem, mert sajnos híztam 3 kg-ot, ami nem hiányzott, igysem vagyok vékony. Utána szedtem Dipankrint, első pár napban nagyon jó volt, és utána fokozott puffadás, és szorulás képett fel. Kérdésem az lenne, hogy hizhattam a neo panpurtól? Tudna valami emésztést elősegitő készitményt ajánlani?

Tisztelettel: Anne

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza emésztési zavar témában

Kedves Kérdező!

Leírása alapján tényleg emésztési zavarban szenved. A Neo-Pampur ebben segített, így tökéletesebb emésztés és felszívódás miatt gyarapodhatott a testsúlya. Javaslom, bátran használja tovább, azonban vigyen be kevesebb kalóriát, étkezzen gyakrabban, keveset.Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. június 23., 21:05; Megválaszolva: 2009. június 23., 21:05
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok