Máj vagy mi más?

Helló kedves Dr Nő (Dr Jóna Angelika) csak azéert irok mert szeretnék többet meg tudni erről a dologról, mivel Ön mondta, hogy irjak ugyanezzel a kérdéscimmel. Az orvosségok amit pontosan szedek azok nevei - Enerliv, enteroszgél, kanefron, hofitol, Amugy junius 19 -en voltam CT-ncsak meg nincs meg az eredmeny, de ott megnezett egy masik doki és azt mondta, hogy az ő véleménye is az, hogy azok a foltok azok vele született anyajegyek. De én nem hiszem mig nem lesz biztos.amugy szur is a jobb oldalamon, mikor hol, a bordám alatt vagy egészen lent a csipőmnél.Junius 25-ére meg lesz aCT eredménye.Olanyok a rosszulléteim mintha lemerűltem volna a viz alá és tele ment volna az orrom vizzel, szóval rossz érzes és akkor általában fel megy a vérnyomásom is.Ja meg még az ultrahangon azt is mondta az orvos(mind a kettő) , hogy meg van nagyobbodva a lépem is amit valami okoz, de nem tudják, hogy mi.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza máj témában

Kedves Kérdező!

A konkrét leletek hiányában nehéz állást foglalni. A máj inhomogenitása nem ritka ultrahangos lelet, általában jóindulatú elváltozásra utal. Azonban ha májsejtpusztulásra utaló értékei vannak (GOT, GPT, ALP) , akkor előfordulhat májgyulladás (vírusos, toxicus, autoimmun) vagy egyéb máj-epeuti megbetegedés is. Ezek eldöntéséhez ismételt laborvizsgálat, vírusszerológia elvégzése szükséges.

 Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. június 23., 20:47; Megválaszolva: 2009. június 23., 20:47
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...