Gyomortáji panaszok

T. Cim! 2 napja fáj a gyomrom, előszőr azt hittem, hogy túl sokat ehettem egyszerre. Hányingrem is volt, de nem tudtam hányni. Ezek után már kétoldalt a bordák alatt is nyillaló fájdalmaim voltak kb.5 percenként. Vizet ittam, akkor is fájt. Mostmár harmadik napja kinlódom, kicsit jobb, de evéskor csak belenyillal a gyomromba ill. kétoldalt. Sok gyógyszert szedek: SYNCUMÁR, FURON, XANAX, LAMOLEP, CYMBALTA, REXETIN, FRONTIN és néha altató. Félek, hogy ezek a gyógyszerek okozhatják ezeket a tüneteket, viszont a gyógyszerek nagy részét már 10 éve szedem. Félek, hogy epe vagy hasnyálmirigy problémám van. A szakorvosom /pánik-és depresszió/ hallani sem akar csökkentésről vagy más gyógyszerek beállitásáról. Mi lehet a bajom és mit tehetek?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gyomorfájdalom témában

Kedves Kérdező!

A Cymbalta és a Lamolep gyakran okoz hányingert, időnként hányást, de gyomorfájdalmat nem. Panaszát gyomorhurut, esetleg gyomor- vagy nyombélfekély okozhatja, konkrét diagnózis gyomortükrözés elvégzését követően adható. Addig is a gyakori kis étkezés, savcsökkentő terápia, Salvus vizes ivókúra segíthet.

 Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. június 17., 10:15; Megválaszolva: 2009. június 17., 10:15
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok