Máj vagy mi más?

Helló tisztelt dr.Nő, Ur.Én 24 éves fiatal ember vagyok és most voltam orvoshoz aki azt mondta, mhogy nagyon rosszak az analiziseim amit le adtam vesére és májra.Ezért ki irt egy csomá gyógyszert amit szedek is és ugy érzem, hogy hatnak.De a mai nap (Junius 16) voltam ultrahangon, Ott az orvos a vesémmel semmi problémát nem lelt, de a májamon valami foltokat lelt azt mondta"nem homogén) , de ő sem tudott semmi konkrétata mondani, azt szeretném kéredezni mennyi az esélye annak, hogy valami rosszindulatu daganat legyen. Amugy novemberben jelenkeztek a tüneteim ami:Szédülés, szervi panaszok, rossz közérzet, fejfájás jobb oldalon, Néha felugrott a vérnyomásom de akkor nagyon rosszul voltam, érzékenység az időjárásra, stb.Remélem nem valami nagyon rossz a véleményét előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza máj témában

Kedves Fiatalember!

Nagyon kevés konkrétumot ír le kérdésében, így csak annyit lehet rá mondani,  hogy valószínűleg kicsi az esélye a rosszindulatú daganatnak. Többet tudnánk segíteni, ha  leírná, hogy a korábbi vese- és máj laborértékek milyenek voltak, és hogy a "csomó gyógyszer" kifejezés pontosan milyen gyógyszereket jelent, illetve a hasi ultrahangon kapott leletről a leírást, hogy ne legyen nagyon általános a válasz sem. Kérem küldje ugyanezen a címen a kérdést! Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 16., 17:02; Megválaszolva: 2009. június 16., 17:02
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...