Végbélrák?

Üdvözlöm!

29 éves 3 gyermekes anyuka vagyok.3 hete fedeztem fel a végbelem tájékán kis dudorokat és megváltozott a székletem is.Gyakrabban hígabb a székletem mint eddig de álltalában normális.Olvastam hogy mik lehetnek a végbélrák tünetei és nem tudom hogy zt most beképzelem magamnak vagy tényleg valami komoly problémám lehet. A közérzetem jó.Fél éve volt császármetszetszésem még arra tudok gondolni hogy annak a műtétnek köze lehet a mostani problémámhoz.Ön mit gondol?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza aranyér témában

Tisztelt Kérdező!

Panaszát valószínűleg aranyeresség okozza (a végbélrák esélye kora alapján igen kicsi) , de az eltérést pontosan végbéltükrözés során lehet megállapítani (2 perces nem megterhelő vizsgálat) .

 Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. június 18., 16:22; Megválaszolva: 2009. június 18., 16:22
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Belgyógyászati kérdés
Van aggódni valóm?
Aranyér, puffadás, szélgörcs
Kis csomó a végbélben
Véres széklet az aranyér miatt...