Gyógyszertől lehet?

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

2 hónapja motilium gyógyszert szedek napi 2*1-et, és mellé Lansone napi 1-et a refluxomra. Azt vettem észre, hogy mentruáció előtt kb. 2 héttel nagyon puffadok, szorulásom tovább fokozódik, ingerlékeny vagyok, majdnem mindenkit megbántok, pedig nem akarom.Ez lenne a pms? Kérdésem az lenne, hogy ez lehet a gyógyszertől? Mert előtte ilyet nem tapasztaltam. Válaszát köszönöm: Barbi

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza PMS témában

Kedves Kérdező!

A Motilium nagyon ritkán okozhat izgatottságot, idegességet. A PMS menstruáció előtt közvetlenül jelentkezik, Önnek pedig a leírás alapján pont középidősen vannak panaszai. Javaslom, keresse fel nőgyógyászát és ha ott nincs gond, psychológus vagy psychiater segíthet.

 Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. június 13., 22:47; Megválaszolva: 2009. június 13., 22:47
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...