Szedhetem együtt a Aurorix-ot és a Betaloc-ot?

Tisztelt Doktornő! Pánikbetegségben szenvedek sajnos.Állandóan vagyis folyamatosan szédülök, félre beszélek, és balszemre nagyon fényeset látok idönként.állandóan éhség érzetem van rengeteg édeséget eszem azóta.Borzalmasan ég a gyomrom.Ezzel a probléméval vissza mentem a kezelő orvoshoz ahol szó szerint az asztalra borulva röhögtek rajtam/asszisztensek/.Egy másik gyógyszert irt ki Paroxat 20mg-at.De ezt nem mertem elkezdeni  szedni miután a betegtájékoztatót elolvastam mert meg ijedtem a mellékhatásoktól. Aurorix 300mg-os gyógyszert szedem, tüneteim nem nagyon enyhülnek./áprilisban kezdtem el szedni/.Szivritmus zavarra Betaloc zok 50mg-ot szedek mert sajnos még ez is van.Kérdésem az lenne, hogy a két gyógyszert szedhetem-e együtt? Nincs-e gyógyszerkölcsönhatása.Válaszát elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza Aurorix témában

Kedves Kérdező!

A két szer nyugodtan szedhető együtt. Az Aurorix mellett a köhögéscsillapító illetve náthára ajánlott szerek kerülendők.

 Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. június 12., 09:58; Megválaszolva: 2009. június 12., 09:58
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...