Erős, gyakori szúrós érzés lehet aranyér?

16 éves lány avgyok és szeretném megkérdezni, hogy ha erős gyakori szúró érzést érzek végbélnyílásomtól 2-3 centivel feljebb az aranyér e? ezek a tünetek gyakran erős alhasi fájdalommal jelentkeznek.

Előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza aranyér témában

Kedves Kérdező!

Panaszát okozhatja aranyeresség, végbél-berepedés, bélgyulladás, de akár nőgyógyászati eltérés is. A végbéltáji eltéréseket egy végbéltükrözéses vizsgálat tisztázhatja.

Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Kérdés: 2009. június 12., 09:24; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:42
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Székletürítési problémák...
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett