Gyomorfájás

23éves férfi vagyok és november óta küszködöm gyomorfájással, hányingerrel és hányással (öklendezéssel) mert nem hányok ki semmit! Voltam ultrahangon, tükrözésen ahol szövettanit is vettek minden eredmény jo de én mégsem vagyok jol! Azt mondják idegi alapon van de én nem vagyok annyira idegeskedő tipus de viszont ugy érzem hogy egész nap aludni tudnék olyan fáradt vok! Főként reggelente vagyok rosszabbul mert akkor olyan érzésem van mintha éhes lennék vagy hogy huznák befele a hasam (szoritó érzés) .akár eszek este akár nem és a mennyiségtöl semm függ! Estére már valamennyire jobban vagyok! Kérdésem az lenne hogy elküldtek-e minden olyan vizsgálatra ahol kiderülhet (ne) ett a bajom vagy ez idegi alapon lehet? Ha idegi alapon van akkor mit javasolna? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza gyomorfájás témában

Kedves Kérdező!

A krónikus fáradtság miatt pajzsmirigyhormon-szinteket érdemes vizsgálni (a pajzsmirigy-alulműködés okozhat ilyen eltérést) . Ha panaszát funkcionális betegség okozza (szervi eltérés nem mutatható ki) , a stressz megfelelő feldolgozása a megoldás (rendszeres testmozgás, relaxatio, jóga) .

Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Kérdés: 2009. június 10., 13:11; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:17
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Epevezeték
Mi okozhatja a reggeli híg székletet?
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése