Rossz lehellet

T.Doktornő, Doktor Úr!

Édesanyám 70 éves, több mint 5 éve kivették az epehólyagját. Szívkoszorúér-elmeszesedése van, de enyhe fokú, több mint 10éve szinte tünetmentes. Azért szinte, mert ha stresszel, akkor a szíve körüli nyomkodás hatására levegő szabadul fel belőle és úgy hangzik, mint egy böfögés. Utána jobban lesz.Semmilyen gyógyszert nem szed és a fogai is karban vannak tartva és rendszeresen tisztítva, mégis néha a lehellete igen kellemetlen. Vérkép, vizelet és hasi ultrahang sem mutatott ki semmit, a leletei korához képest is kiválóak (kicsit a koleszterin magasabb csak) .

Egy nem túl udvarias orvos véleménye szerint anyámnak gyomorbaja van, az lenne a kérdésem, hogy milyen orvoshoz menjünk el, mi lehet a tünet oka?

Válaszát köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza lehelet témában

Kedves Kérdező!

Tüneteit, panaszát rekeszsérv, esetleg nyelőcső-kiboltosulás okozhatja. Ezen diagnózisokat gyomortükrözés vagy nyeletéses rtg-vizsgálat során lehet igazolni.

 Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. június 12., 09:54; Megválaszolva: 2009. június 12., 09:54
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Rossz lehelet
Tisztelt Dr. Szigeti Nóra! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy rossz a leheletem. Ha éhes, ha szomjas vagyok, és mindig. (Más is érzi, nem...
Laktózintolerancia vizsgálat...
Ételintolerancia
Műtét utáni állapot
Bélfodor gyulladás