• Bébi,vagy nem bébi?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem a következő lenne:Pár napja erős émelygésem van,néha égő érzéssel,(de tegnap már hőemelkedésem is volt,ami ugyan nem szokványos)Mint minden biológiailag egészséges nő,arra gondoltam először,hogy esetleg terhes lettem.DE!Sok dolog mond ellent ennek a feltevésemnek: 1 éve szedek rendszeresen fogamzásgátlót; 5 napja hogy az utolsó menstruációmat "letudtam";gyors terhességi tesztet csináltam negatív eredménnyel...A fejem is tompán fáj,és szédülések jönnek rám..Mire gondolhatok még,minek a tünetei lehetnek ezek?(Persze tudom,hogy vérzés,és tabletta mellett is fogantak már babák..:)) )

        WEBBeteg szakértő válasza a émelygés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem terhességre, hanem inkább egy fertőzésre kellene gondolnia. Hiszen émelygés, hányinger egyáltalán nem a terhesség vezető tünete, inkább egy gyomorrontásra utal. A hőemelkedés valamilyen fertőzésre, gyulladásra utal. Ha nem csökkennek a panaszok forduljon háziorvosához.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-05 09:09:59; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés