• Bébi, vagy nem bébi?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A kérdésem a következő lenne:Pár napja erős émelygésem van, néha égő érzéssel, (de tegnap már hőemelkedésem is volt, ami ugyan nem szokványos)Mint minden biológiailag egészséges nő, arra gondoltam először, hogy esetleg terhes lettem.DE! Sok dolog mond ellent ennek a feltevésemnek: 1 éve szedek rendszeresen fogamzásgátlót; 5 napja hogy az utolsó menstruációmat "letudtam";gyors terhességi tesztet csináltam negatív eredménnyel... A fejem is tompán fáj, és szédülések jönnek rám.. Mire gondolhatok még, minek a tünetei lehetnek ezek? (Persze tudom, hogy vérzés, és tabletta mellett is fogantak már babák..:)) )

        WEBBeteg szakértő válasza a émelygés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem terhességre, hanem inkább egy fertőzésre kellene gondolnia. Hiszen émelygés, hányinger egyáltalán nem a terhesség vezető tünete, inkább egy gyomorrontásra utal. A hőemelkedés valamilyen fertőzésre, gyulladásra utal. Ha nem csökkennek a panaszok forduljon háziorvosához.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-05 09:09:59; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: