Kérem segítsen

Jó napot kivánok!

Én olyan problémával fordulok Önhöz, hogy már jó pár hónapja szenvedek. Olyan problémáim voltak mint kezdődő fekély és a túl sok savam miatt a nyelőcsővem is bevolt gyulladva és kialakult aranyér is, de ezek már a múlté szerintem, és nem tudom mi a bajom mivel sűrű vizelési ingerem van illetve székelési és ezek kicsit kellemetlenek illetve megnehezitik az életemet. Remélem tudd segíteni. Előre is köszönöm ha igen.

Üdvözlettel: Keliger Mihály

Dr. Plósz János válasza vizelési inger témában

Kedves Kérdező!

A gyakori vizelési inger húgyuti fertőzésre vagy prosztata-problémára utalhat. Ha gyakori székelési inger is jelentkezik esetleg végbél-eltérés is lehet a háttérben. Javaslom végeztessen vizelettenyésztést, PSA vizsgálatot, urológiaI szakvizsgálatot és székelési panaszok esetén végbéltükrözést.

Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Kérdés: 2009. június 09., 08:52 ;Megválaszolva: 2011. október 05., 10:28
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Kellemetlen érzet a lágyékhajlatban
Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm korábbi válaszát. Az érdekelne még engem, hogy szorongáson, mozgásszervi, idegrendszeri okon kívül okozhat-e...
Alfa amilaz, lipaz ismet emelkedett
Tisztelt Doktor Ur! Tavaly majusban fordulta Önhöz elöször a kerdesemmel, akkor is emelkedett volt a fent nevezett ket ertekem, akkor a lipaz 109, az alfa...
Fogamzagatló dienille colitis ulcerosa
Kedves Dr! A dienille fogamzásgátló tabletta leírásában szerepel, hogy kockázatot jelent a szedése, amennyiben colitis ulcerosaban szenvedek. Ebben...
Emésztési panaszok
Tisztelt Dr. Plósz János. Segítségét szeretném kérni az alábbi panaszaimmal kapcsolatban. Étkezések után rendszerint tapasztalható puffadás...
Régóta fennálló emésztési zavarok
Tisztelt Doktor Úr! Korábban már kérdeztem Öntől, most ismét szeretném megtenni. Panaszaim tavaly tavasszal kezdődtek. Enyhe lefolyású Covid után...