• Bélpanaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 hónapja furcsa ézés van a hasamban remeg olyan mintha égne felpuffad és bekeményedik.A székletem nyálkás,de az orvosom szerint emésztési zavar,de én úgy érzem ez valami más.Azt hozzá kell tennem 4 éve reflux beteg vagyok.Többször voltam ebben az 1 hónapban rosszul teljesen legyöngülök és érzem hogy a beleimmel van valami baj.Az a probléma hogy majd csak júl.6 ra van időpontom a gasztroenterológiára.félek hogy valami komoly mert ilyet még nem éreztem.

        WEBBeteg szakértő válasza a bélpanasz témában

        Kedves Kérdező!

        Leírása alapján én is emésztési zavarra gondolnék (esetleg gyomor-bélhurutot követő eltérésre). Javaslom, tartson könnyű-vegyes, zsírszegény diétát, egyen gyakran, keveset, nyugodtan, tartson probiotikum-kúrát (Lactív, Normaflore, Enterol) és mozogjon rendszeresen. (a gastroent. szakrendelésig végeztessen széklettenyésztést)

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-06 23:04:50; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés