• Miért fáj a hasam reggelente??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném megtudni h regelente mindig fáj,illetve megy a hasam Kb-4hete kezdődtek a panaszaim votlam vérvételen és székletmintát is vittem. A labor erdményem:Albumin m 55,Alfa Amiláz m 191, Lipáz 206 13-60 helyett! Én 19-éves vagyok Fiú és normálisan étkezek de nem tudok semenyitsem hízni és ez már nagyon zavar.Hányinger,fejfájás nem volt gyógyszert nem szedek alergiárol nemtudok.168-cm vagyok 55,56 KG  Székletem elégé vizes és napi 5-6 szor van Kb Kérem segítsenek előre is köszönöm! 

        WEBBeteg szakértő válasza a hasmenés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Laborleletei enyhe hasnyálmirigy-izgalomra utalnak, ez szerintem nem jelentős, panaszai mögött sem ez állhat. A napi 5-6x-i széklet miatt lisztérzékenység irányába érdemes lenne vérvizsgálatot végezni, majd egy vastagbél-tükrözés (biopsziás mintavétellel) is indokolt a gyulladásos bélbetegségek kizárására vagy megerősítésére.

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-02 22:13:31; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés