• Reflux és szorító gyomorfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hónapokkal ezelőtt nagyon stresszes állapotban kezdődtek panaszaim. Erős gyomorégés, ami kávé fogyasztása után, cukros ételek, fehér liszttel készült ételek, csokoládé, tejtermékek fogyasztása után érezhető leginkább. Eleninte "gombócot" éreztem a torkomban, majd nyelőcsőszűkületet. Ha nyomás, szortás éri a gyomromat, erősödnek a tünetek. Állandó erős savas felböfögések kínoznak, volt, hogy arra ébredtem, hogy a felböfögött sav a légcsövembe folyt vissza. Állandó torokköszörülés, és rekedtség tapasztalható, valamint erős puffadás étkezés után. Lehet ez reflux? Köszönöm a választ előre is! Üdvözlettel: damin

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorégés témában

        Kedves Kérdező!

        Igen, panaszai megfelelhetnek reflux betegségnek. Gyomortükrözés vagy próba PPI (savcsökkentő) terápia javasolt.

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-02 22:18:58; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.