• Torokgyulladás mint emésztőszervrendszeri betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő!

        Január óta mandula gyulladásom van több antibiotikumot is beszedtem már de nem használt egyiksem. Több orvosnál is jártam de mindegyik mást mondott  akut mandulagyulladás gomba.. mindenre szedtem gyógyszert de egyik sem használ elmentünk egy gégészehez aki  a gombát is megállapította (gyógyszert is kaptam de nem használt) Most azt mondta hogy emésztő szervrendszeri betegségem van ami találkozott serdülő kori náthával. Azt mondta hogy sok a gyomosrsavam. Megkérdezte h szokott e fájni/égni a gyomrom. Mondtam hogy nem . Megkérdezte hogy a családban előfordult már gyomor fájdalom. Nem. ettől függetlenül felírt egy gyomor nedv csökkentő gyógyszert (Refluxon kapszula lanzoprazol). 7 napja szedem eddig ez sem használt. Viszont amióta szedem fáj a gyomrom / hányingerem van. ( Voltunk már tenyésztésen is,ott nem találtak semmit) Mi a teendő?Gyógyítható ez egyáltalán? Ha mégsem emésztő szervrendszeri betegségem van árthat a gyógyszer?

        Várom válaszát

        Előre is köszönöm : Egy 15 éves lány

        WEBBeteg szakértő válasza a mandulagyulladás témában

        Kedves Kérdező!

        Ha gyomorpanasza nincs, sőt a gyógyszer mellett jelentkezik panasz, ne szedje tovább. Egyéb tanácsot nem tudok adni, mert leveléből az nem derül ki, hogy mi az alapvető probléma, panasz.

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-21 10:41:23; Megválaszolva: 2011. október 03., 12:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés