• Szájszag

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném megkérdezni hogy mitől lehet a szájszag, én utána olvastam és azt olvastam attól is lehet hogy a nyelőcsövem nem záródik rendesen! És sztem az a baj, Erre van gyógyszer?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szájszag témában

        Kedves Kérdező!

        Igen, állhat a rossz szájszag hátterében emésztőszervi probléma (gyakran refluxbetegség) is, de lehet fogászati eredetű (rossz fog, fogkő), és fül-orr-gégészeti eredetű probléma is (pl. krónikus mandulagyulladás, arcüreggyulladás).  Fogorvoshoz, fül-orr-gégészhez, gastroenterológushoz kellene elmennie, hogy megtalálják a baj forrását.

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-19 11:44:06; Megválaszolva: 2011. október 03., 11:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés