• Mi a betegségem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2009. február végén kezdődött a betegségem Nem tudtam enni, a szilárd (sőt még a folyékony ételek, italok) sem mentek le. Fogytam 11 kilót február óta. Kétszer voltam gyomortükrözésen, mintavételen és még sem tudták megállapítani, mi a betegségem. Erős gyomortályi fájdalmam van, mely kisugárzik a hátamra, derekamra is. Éjszaka többször felébredek és kénytelen vagyok fájdalomcsillapítón élni. Kezdek nagyon türelmetlen lenni, mert senki nem tudja megmondani mi a bajom.

        WEBBeteg szakértő válasza a nyelészavar témában

        Kedves Kérdező!

        A panaszok alapján hasnyálmirigy-betegség lehetőségére gondolok. A fogyás és a nyelészavar mindenképp aggasztó, emiatt minél hamarabbi teljes kivizsgálást javasolnék (hasi UH, hasi CT vizsgálat, labor).

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-12 17:38:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: