• Émelygés, hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr.úr/nő!

        Én 30 éves 4 gyermekes anyuka vagyok.Sajnos van pánikbetegségem amihez társult egy depresszió is a pszichológus szerint, van reflux betegségem is, egyikre sem szedek gyógyszert.Terhes nem vagyok.Kérdésem az lenne mi okozhatja az 1 hete tartó émelygésem, hányingerem, ami napi szinten többszőr előjön.Lehetséges lenne a refluxtól esetleg az idegtől (ámbár idegesnek nem érzem magam, igaz készülünk a gyermekem ballagására)  és ezelőtt nem voltak ilyen tüneteim egyik betegségemtől sem? Vagy esetleg más szervi baj lehet?

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a hányinger témában

        Kedves Kérdező!

        A refluxtól és az idegességtől is jelentkezhet émelygése, hányingere, de akár egy egyszerű, a gyomor-bélrendszert érintő vírusfertőzés is okozhat hasonló tüneteket. Persze az első kérdés ilyenkor, nem vár-e újabb babát?

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-10 21:55:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 07:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!