• Székrekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Plósz János, gasztroenterológus Köszönöm a gyors válaszát. A különféle teákon, lekvárokon gyógyszereken már túl vagyunk. Volt kivizsgáláson a Nagyvárad térnél lévő gyermekkórházban, kapott gyógyszert, de több semmi. Én attól félek, hogy mivel 13 éves elképzelhető hogy nagylány is lessz, és akkor a kettő együtt valami félelmetes. A kérdésem, mivel a végbélnyílása nem záródik jól - nem érzi hogy a kakifolyik - műtéttel lehet-e segíteni ezen. És ha lehet, akkor milyen eredménnyel. Köszönöm előre is válaszát. Az aggódó nagymama.

        WEBBeteg szakértő válasza a székrekedés témában

        Kedves Aggódó nagymama!

        Mindenképp részletes kivzsgálás javasolt (vastagbél-feltöltéses röntgen, vastagbé-tükrözés, és különböző funkcionális székelési vizsgálatok), mert ahhoz, hogy bármilyen terápiás döntést hozzanak, konkrét diagnózis szükséges. Ismerünk olyan betegséget, mely a bél veleszületett renyheségével jár és adott esetben műtéttel korrigálható.

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 19:47:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.