• Szokatlan fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Azért fordulok Önhöz, mert a problémám eléggé intim, más fórumon nem biztos, hogy meg merném kérdezni. 40 éves nő vagyok. Néhány hónapja van egy "titkos" kapcsolatom - azért írom le, hogy titkos, mert talán ennek is van jelentősége - ami nagyon jól működik. Nagyjából hetente egyszer találkozunk, akkor úgy 3-4 órát vagyunk együtt, ezek az együttlétek főként szexről szólnak, ami nagyon gyengéd, kellemes és kielégítő mindkettőnk számára. A probléma ez után jelentkezik egy hasi szúró fájdalomban, nem ritkán egy órával később, de most már rendszeresen. Ez a fájdalom a köldöktől jobbra kb. 10-15 cm-rel, vagy kicsit feljebb, néha a másik oldalon is jelentkezik. És eltart néhány órán át. Ha sikerül feküdni, kinyújtóztatni, akkor hamarabb elmúlik, ha nem, akár egész nap sem.

        Kedves Doktor, mi okozhatja ezt?

        Válaszát előre is köszönöm!

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!

        A köldöktől jobbra, vagy egy picit feljebb a hasban csak belek vannak, így nem tudom megmondani, mi lehet az oka a szúró jellegű fájdalomnak. Javaslom menjen el háziorvosához, hogy az időnként jelentkező hasi panaszt ellenőrizzék. Nem kell a kapcsolatáról beszámolnia, nem gondolom, hogy lenne összefüggés, legfeljebb a pozíció, vagy a fizikai aktivitás.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 11:16:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 06:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: