• Puffadtnak érzem a hasam

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azzal a tünetel fordulok önhöz, hogy napok ota pufatnak érzem a hasam s szél görcseim vannak vmint székrekedés si előfordul. A hasamat olyan furcsának érzem, s nem tudom mért. Mostanság fogytam pár kilot igaz, de normálisan étkezem. Nem tudom, hogy ze csak átmeneti álapot avgy komolyabb s forduljak orvoshoz. Kérem tanácsát, mit tegyek.?

        Kösszönöm mielőbbi válaszát. Nici

        WEBBeteg szakértő válasza a haspuffadás témában

        Kedves Kérdező!

        Első körben egyen gyakran, keveset, nyugodtan. Hasznájon átmenetileg enyhe hashajtót a széklet rendezésére. A probiotikumok kúraszerúhasználata segít az emésztés helyreállításában. Ha a testsúlyvesztés tovább folytatódik, akkor viszont mindenképp kivizsgálás javasolt.

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-01 15:21:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!