• Controloc vs. Tarivid

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Plósz János Doktor Úr! Újra a segítségét szeretném kérni! A nőgyógyászom Tarivid (2*1szem) tablettát írt fel gyulladásra (mert sokat kell wc-znem). Olvastam a papírján, hogy ez egy antibiotikum és savlekötővel és hasonló gyógyszerekkel nem szedhető, kérem segítsen nekem, most mit tegyek? Az orvosomhoz csak 6 hét múlva megyek vissza, tanácstalan vagyok! És ha később venném be (kb.2-3 óra múlva)mint a Controloc tablettámat? Úgy is befolyásolná egyik a másikat? Előre is köszönöm a segítségét!

        WEBBeteg szakértő válasza a tarivid témában

        Kedves Kérdező!

        Ha két óra különbséggel veszi be a két gyógyszert, semmi probléma nem várható (egyébként inkább a savlekötők és bevonószerek azok, amelyek csökkentik a felszívódást, a savtermelődést gátló szerek nem).

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-23 09:05:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 14:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: