• Mi lehet a probléma az emésztésemmel?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/nő!

        Következő tüneteimnek okát szeretném megtudni.Fiatal nő vagyok, gyerekkorom óta szenvedek a székrekedéstől. Anális fissurám is van már. Most pár hónapja viszont narancssárga nyálka jelent meg minden székletemben.Görcseim nincsenek, vérzés sincs. A torkomban viszont érzem, hogy van nyálkás lerakódás. Azért lehet ez a nyálka a székletben, mert nem tudom kiköhögni a torkomból a nyákot? Vagy valami komoly probléma van a belemmel, gyomrommal? Kell orvoshoz fordulnom ezzel?

        Köszönöm válaszát:Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a székrekedés témában

        Kedves Éva!

        A torokban lévő és a székletben megjelenő nyálka között közvetlen kapcsolat nem valószínű. Krónikussá váló végbél -fisztula azonban okozhat folyamatos nyákos váladékozást, ezért proctológiai vagy gastroenterológiai szakvizsgálat mindenképpen javasolt. 

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 21:48:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 12:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: