• Reflux és vese

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Drága DoktorNő/Úr! Találtam egy csodaszert az Interneten, ami szerintem nekem beválna. Reflux betegségem van, és egy állandó bakteriális fertőzésem, ami mindig hólyagyulladást okoz. Érdeklődöm, hogy szedhetnék-e rá ezüst kolloid oldatot? Ez mindkettőre jó, mivel az állandó savasodásom és a vizelési nehézségek már a sírba visznek. Ha igen, akkor mennyi ideig és milyen adagban? Egyébként 44 éves leszek, és reumatikus problémáim is vannak. Köszönettel: egy állandóan beteg nő

        WEBBeteg szakértő válasza a ezüst kolloid témában

        Tisztelt Olvasónk!


        A vese üregrendszerébe és a húgyutakba csak az az anyag jut el, amelyet a vese kiválaszt. Az ezüstkolloid a vékonybélben szívódik fel, de nincs ismeretem arról, hogy a vesék kiválasztják-e a vizeletbe, vagy a máj távolítja el a vérből, és végül a széklettel távozik. A leírások a bélrendszerben kifejtett hatásról írnak, húgyúti gyulladásokról nincs ismeret (kivéve a prosztatáról, de oda közvetlenül a vérrel jut). Mivel az ezüst kolloidnak nincs mellékhatása, ezért személy szerint nem ellenzem. A kereskedelmi forgalomban több készítmény van, ezekhez mellékelnek adagolási utasítást.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 08:58:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 08:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: