• Aranyér és fájdalmas ülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Válaszadó!

        21 éves egyetemista lány vagyok. A tanulmányaim miatt angyon sokat kell ülnöm, és ennek most úgy látszik meg is lett az eredménye, ugyanis aranyerem lett. Már jó pár hete fájdalmas votl az ülés, de nem nagyon foglalkoztam a dologgal, gondoltam elmúlik. De nem így lett, egyre inkább fáj, vérzéstazonban még nem tapasztaltam. A kérdésem az lenne, hogy van e lehetőség arra hogy eredényesen itthon kikúráljam magam, vény nélkül vásárolható kenőccsel, vagy ezzel mindenképpen orvoshoz kell-e forduljak?

         

        Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező!

        Megpróbálhatja az otthoni kezelést, melyre a következő lehetőségei vannak: Mastu Forte kúp 2x1, langyos-sós-kamillás ülőfürdők, Detralex tabletta (4 napig 3x2, majd 4 napig 3x1, végül 2x1 fenntartó kezelés). Otthon a tartós ülés, a hasprés kerülése. Ha ezek mellett sem válik panaszmentessé, gastroenterológiai vagy proktológiai szakrendelés felkeresése javasolt.

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-20 08:33:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!