• Controlocra váltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Plósz János Doktor Úr! Nagyon szépen köszönöm a segítségét! Megpróbálom az Alusulint elhagyni, mert akkor ha jól értettem a Controloc mellett nem kell szednem mert az véd nélküle is? Annyit szeretnék még Öntől kérdezni, hogy evés előtt mennyi idővel kell bevenni a Controloc tablettát? Lehet közvetlenül előtte? Ön hogy ajánlja?

        WEBBeteg szakértő válasza a controloc témában

        Tisztelt Kérdező!

        Fél-egy órával étkezés előtt a leginkább ajánlott (addigra szívódik fel a hatóanyag és képesgátolni az aktív savtermelő sejteket).

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 13:30:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 12:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: