• Ödéma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr, Nő!

        Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy kb. 5napja azt vettem észre, hogy az egész hasam, sőt még a szemérem dombom is furcsán megduzzadt, mintha felvizesedtem volna. Az alhasam is fáj a rekeszizmaim körül.Voltam pénteken orvosnál, megvizsgált, ultrhangoztak, labor..Érdemlegeset nem mondtak, menjek vissza kedden.(Ügyeleten voltam..)Kb úgy nézek ki mint egy 7.hó-ban levő terhes nő. Amúgy teljesen normál a testsúlyom. A viszgálatok szerint a vérem 4szer sűrűbb a megengedettnél és a májfunkciók sincsenek teljesen rendben.Fogamzásgátló tablettát szedek (Harmonet).eddig 19 szemet vettem be pénteken abbahagytam.Lehetséges, hogy attól van? Ilyenkor mi a teendő? Előre is nagyon köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a ödéma témában

        Kedves Hölgyem!

        Mindenképpen belgyógyászati kivizsgálás javasolt, ahol meg tudják állapítani a vizesedés okát. A csak 19 napig szedett fogamzásgátló nem valószínű, hogy okolható lenne a folyamatért. Valószínű hasüregi folyadékgyüleme van, és feltétlenül ellenőrizni kell, honnan ered, vagy mi okozza.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 08:59:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: