• Epe máj vagy gyomor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!

        Már megjártuk a hadak útját is a férjemmel de még mindíg nem találják a betegségét.

        Ez az egész úgy 6 hónapja kezdödött köldök körüli fájdalommal.aztán már a gyomra is fájt.Elkezdtünk kivizsgálásokra járni. A gyomortükrözés után azt mondták hogy gyomorgyulladása van és reflux.Kapott gyogyszert és komoly diétára fogtam.Nem használt a gyogyszer, és kapott másikat, de az sem.Orvost váltottunk.Ő refluxont irt fel.Ez ugy tünt jo lesz.De csak 1 hónapig.Elkezdett hányni és fogyni és a fájdalom állandósult. Most ott tartunk hogy volt már, végbéltükrözésen is meg UH-on is meg CT-n.Ennek az utóbbinak most várjuk az eredményét és nagyon el vagyunk keseredve mert még a vizet is kihányja  és ettöl is kegyetlen fájdalmai vannak gyomortájékon és a bal oldalt a szív alatt.(a széklete viszonylag rendben van)Azt szeretném kérdezni hogy a leírtakból ön mire gondol és ha valami bélgyulladás ez akkor azt a CT kimutatja e?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ilyen tartós panasz és a fogyás kétségtelenül aggasztó. Hátterében felmerül hasnyálmirigy-betegség (akár rosszindulatú folyamat) lehetősége illetve ritka vékonybél eredetű carcinoid vagy GIST tumor is. A hasi CT ezirányban informatív lehet.

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-11 07:47:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 09:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.