• Gyermek gyomor betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Kisfiam 4 éves, nagyon jó étvágya van.

        Óvodában többször előfordul, hogy az ebéd utáni alvásból köhögve ébred és az elfogyasztott ebédet sajnos kihágyja. Először arra gondoltam, hogy túl sokat eszik, de most már csak keveset kap enni és mégis többször előfordult azóta is. Az étel darabokban, szinte a gyomor feldolgozása nélkül jön neki vissza. Ez általában egy héten 2-3 szor előfordul. Utánna pedig mintha semmi sem történt volna jóízűen uzsonnázik, sőt repetázik. Hétvégén itthon ebéd után általában 1 órával később szoktam lefeketteni, és nem is szokott ilyen előfordulni. Tanácsot szeretnék kérni, mit tegyek, vigyem kivizsgálásra?

        Köszönettel várom a választ, tanácsot!

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hányás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Mindenképpen javaslom, hogy menjenek el gyermek gasztroenterológiai kivizsgálásra, lehet, hogy reflux betegség áll a háttérben vagy egyéb dolog, javaslom nézzenek utána a dolognak.

         

        Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász


        Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-02 19:43:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 13:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: