• Hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktor úr!

        A mai napon többször kellett wc-re mennem,   a székletem a többszöri wc-re menetel után is normális volt, néha éreztem egy kis hányingert is de az rövid ideig tartott és már elmúlt. Délután a gyomrom elég sokat "morgott". Aztán este felé már igen gyakran kellett mennem, hasmenésem volt,   aztán már csak az inger volt meg és nem hasmenéses széklet volt hanem fehér sejtes "valami" időnként a fehér sejtes "valami" között pirosas sejtes is volt. Mintha véres lett volna. Megijedtem. Nem iszok, nem dohányzok. Soha ilyen még nem fordult elő. Teljesen normális volt a székletem eddig, se székrekedés se hasmenés. Mi lehet ez?

        Válaszukat előre is köszönöm.

        Üdvözlettel.

        A

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hasmenés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszát nagy valószínűséggel vírusos gyomor-bélhurut okozhatja. Javaslom, pár napig diétázzon (keksz-tea, majd főtt krumpli, rizs, fokozatosan bővítve), fogyaszon bőven folyadékot, majd tartson probiotikum kúrát (Normaflore, Lactív). Ha panasza pár napon belül nem szűnik, végeztessen széklet-tenyésztést.

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-02 15:50:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 12:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: