• Aranyér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Kérdésem,hogy 26 hetes terhesként melyik aranyér kenőcsöt lehet alkalmazni,illetve mi a teendő? Köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, aranyér témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ami biztos nem okoz semmi problémát: langyos-sós-kamillás ülőfürdők illetve a széklet rendezése (Laevolac szirup 2-3x1  evőkanál). A kúpok közül talán a Mastu Forte-t tudnám ajánlani, egy rövid kúrának igazán nincs kockázata (helyi hatású szerek, nem jelennek meg a keringésben számottevő mennyiségben.

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-31 18:32:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés