• 6 kiló minusz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Az elmúlt egy hónapban 6 kilogrammot fogytam, és ha többet eszem akkor kihányom! Megelőzően olyan problémáim is voltak, hogy gyakorlatilag minden ételtől égett a gyomrom, sok volt a savam! A háziorvosom azt javasolta, hogy menjek el gyomortükrözésre! Azt szeretném kérdezni, hogy az ilyen jellegű probléma kiderítésére nincs-e valami kevésbé drasztikus módszer? A háziorvos véleménye szerint lehet, hogy gyomorfekélyem van!

        Válaszát és segítségét köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogyás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A fogyás és a hányás mindenképp aggasztó jel, ezért a gyomor tükrözéses vizsgálatát én is javaslom. Sajnos hasonló diagnosztikus biztonságú módszer nincs, gyomor-rönteg során csak a nagyobb eltérések láthatók.

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 18:43:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: