• Tisztelt dr nö /úr!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az aranyerem  egyre jobban fáj ! És mikor vécére kell menem egyre kelemetlenebb és egyre jobban fáj.és egyr ecsak nagyobb .

        tiszteletel :ivett

         

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Kedves Ivett!

        Keressen fel egy sebészeti vagy proktológiai szakrendelést, de addig is Mastu Forte kúp 2x1,  langyos-sós-kamillás ülőfürdő, Detralex tabletta használata (3 napig 3x2, majd 3x1, végül 2x1).

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-27 09:56:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 07:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés