• Hogy hízhatnék?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        2008 áprilisában a gyomromat teljesen eltávolították.

        Áttét nincs. Korábban 105 kg voltam, jelenleg 75 kg vagyok.

        Szeretnék pár kg-t "felszedni". Várom segítségét, illetve tanácsait!

        Előre is köszönöm szépen.

               Tisztelettel:

                                          Cseh János

        u.i. Étvágyam van, Megesin 160 mg tablettát és Pangrol 25000 kapszulát szedek.

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hízás témában

        Tisztelt Cseh János!

        Jó hír az, hogy a gyomoreltávolítás után a betegek táplálkozása általában gyorsan helyreáll, nem szokott különösebb panasz jelentkezni. A testsúly visszaszerzésére leginkább az eddigi étkezés folyékony tápszerrel való kiegészítését tudom javasolni. Ezen tápszerek kedvezménnyel javasolhatók az Ön állapotában. Számos cég sokféle ízesítésű terméke van a piacon (még csirkehúsos krémleves-szerű készítmény is), biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelőt.

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 22:58:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: