• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr!

        2 hónapja aranyér műtétem volt, amit altatásban végeztek.

        Már az első kontroll vizsgálaton felvetettem, hogy a végbél környékén két kiálló bőrdarab maradt, ami kellemetlen a tisztálkodásnál és a székelésnél.Akkor azt a választ kaptam, hogy az fel fog szívódni.

        Most 2 hónap után is ott van az a két bőrdarab, olyan mint az aranyér kissebbített mása lenne. Időnként viszket  de nem fáj.

        Az az érzésem hogy (( a székletem rendben ))mintha valami ott maradt volna a műtét során, de ezt nem tudtam megértetni a műtétet végző orvossal.

        Kérem a segítségét abban, hogy ön szerint mi lehet az? Műtéti hiba vagy honnan kerülhet oda ?.3 különféle fokú aranyerem volt.

        Köszönöm a válaszát és nagyon várom.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyérműtét témában

        Keves Kérdező!
         
        Az Ön által leírt panasz és tünet lehet a műtét következménye, de a pontos vélemény vizsgálat nélkül nem lehetséges. Az eltelt idő miatt javaslatom, hogy keressen fel egy proctológiai szakrendelést, különös képpen, ha úgy érzi operáló orvosa válasza nem megnyugtató.

         Dr. Boros Miklós sebész

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-17 18:27:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 14:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: