• Nyálka

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Doktor Úr!

        mit jelent ha a székletben nyálka van? orvoshoz kell fordulni ezzel?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a széklet témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha egyéb panasz (láz, hasi fájdalom, hasmenés) nem társul hozzá és időszakos a panasz, nem feltétlen jelent problémát. Okozhatja az étrend bizonyos változása, esetleg a bélnyálkahártya fokozott izgalma, de nagyobb vastagbélpolyp is járhat fokozott nyáktermeléssel. Orvoshoz akkor forduljon, ha állandósul a panasz vagy a fent említett tünetek társulnak.

         

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-09 14:11:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés