• Válasz a válaszára

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Plósz János!

        Nagyon köszönöm a vélaszát, véleményét és a tanácsait. A magas baktériumszám mellé ezek voltak írva a leletre: üledék FVS viz + 15.0 sejt baktérium ref. érték: 0,0 - 4,0. Ön mit javasolna, milyen szakorvoshoz forduljak a haspuffadásommal? A háziorvos ezek után nem küldött tovább semmilyen irányba.

        Köszönettel:

                      Horváthné Gerencsér Adrienn

        WEBBeteg szakértő válasza a haspuffadás témában

        Tisztelt Adrienn!

        Ez a baktéruim-érték esetleg tünetmentes húhyhólyag-hurutot jelezhet, a haspuffadással kapcsolata nincs. Ezzel a panasszal gasztroenterológust javasolt felkeresni. Én a magam részéről az előző levelemhez hozzátenni már nem tudok.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-05 20:09:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: