• Tejcukor érzékenység

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Az lenne a kérdésem, hogy melyik kórházakban, vagy rendelő intézetekben végeznek H2 kilégzéses vizsgálatot laktóz érzékenységre? Mondjuk Budapesten vagy Székesfehérváron? Kerestem már, de csak magánklinikákat talátam ahol elvégzik ezt a vizsgálatot, ami sajnos elég drága. És hogy ez a vizsgálat mennyire pontos?

        WEBBeteg szakértő válasza a tejcukorérzékenység témában

        Tisztelt Kérdező!

        Azt nem tudom Önnek megmondani, hogy hol végeznek ilyen vizsgálatot (az illetékes szakrendeléseken kellene érdeklődni). A vizsgálat a tejcukor-érzékenységet jól jelzi, azonban egyéb betegségekben (vékonybél bakterialis contaminatioja, hasnyálmirigy-elégtelenség) is pozitív lehet.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-03 13:20:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 14:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés