• Prosztata?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A következö a panaszom.Mär kb 3-4 eve van a szekletemmel problemäm.30 eves,egyebkent szerintem egeszseges ffi vagyok.Az erzesem olyan,mintha nem elegge tudnäm elvegezni,ez aztän akärmit is teszek ellene,az fehernemümön is lätszik.Az erdekelne,hogy ez termeszetes e,vagy esetleg orvoshoz kellene vele fordulnom,mert lehet valami betegseg jele?Egyätalän mi okozhatja?

        Köszönöm a välaszät!

        WEBBeteg szakértő válasza a székletürítés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem természetes a dolog. A prosztatának biztos nincs köze hozzá. Javaslom, keressen fel proktológiai szakrendelést, a lehetséges okok kiderítése végett.Panaszát okozhatja irritabilis bél szindroma (funkcionalis bélbetegség), aranyeresség, a medencefenék és a végbélzáróizom nem megfelelő működése, végbélpolyp, stb.

         

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-02 22:31:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: