• Gyomorfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!Fáj a gyomorszájam,illetve alhasi fájdalmaim is vannak, föleg bal oldalon, általában étkezés után jelentkezik. Állandó a bélgázképződés, és néha hányingerem is van.A torkom olyan, mintha valami válladék lenne rajta, és nem birom le krákogni sem. Voltam orvosnál 2 hete,vettek vért,készítettek ekg-t, akkor magas volt a vércukrom és a vérnyomásom is, de azt mondták, hogy csak utazás előtti stressz. Irtak fel gyomorsavlekötőt ill nyugtatót,pár napig jobb volt, de nem tökéletes.Már Angliában vagyok,csak itt tudok elmenni orvoshoz, ha kel

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszait emésztési zavar illetve soksavas gyomorhurut okozhatja. javulást a rendszeres, gyakori nyugodt étkezéstől, a megfelelő mennyiségű testmozgástól, illetve a stressz adekvát feldolgozásától várhat.  A torok lepedékességét gyulladás is okozhatja, de lehet szerepe savas refluxnak is. Ez utóbbi esetben savgátló kezelés tartós használata ndokolt.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-05 19:12:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 12:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés