Gyomorproblémák?!

Tisztelt doktor úr!

Már 1 hete olyan problémám van, hogy szinte minden étkezés után emésztési nehézségeim vannak. Teltséget érzek a gyomromban, hányingerem van,   és szédülök is olyankor. Sok folyadék és egy kis citromlé szokott segíteni, de enyhe szédülés és rossz közérzet ezután is fenn áll. A doktornő nem tudja mi lehet a baj, mert nincsen magas vérnyomásom és szervi problémám sem, valamint a tüdőm is tiszta. Nyugodtan szoktam étkezni, nem vagyok idegeskedő típus. Mi lehet a bajom? Válaszát előre is köszönöm!


EP

WEBBeteg szakértő válasza gyomorgörcs témában

Tisztelt Kérdező!

Panaszait gyomor-bélhurut (általában vírusos eredetű) okozhatja. Ez a gyulladás illetve a bélflóra megváltoztatásával okozhatja a tüneteket. Javaslom, diétázzon néhány napig (fűszerszegény, könnyű ételek) , használjon probiotikumokat, a diétát óvatosan bővítse. Ha panaszai 2 héten belül nem szünnek, keresse fel az illetékes belgyógyászati vagy gastroenterológiai szakrendelést.

Dr. Plósz János

Kérdés: 2009. március 02., 17:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 12:50
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
fehéres széklet, majdnem híg, gyomor...
Tisztlet Plósz János Doktor Úr! Két héttel ezelőtti gyomor tükrözés után, most kezdek rosszabbul lenni - voltak nagy hányingerrel napjaim, heteim...
gyomorgörcs
helo! azt szeretném kérdezni hogy mégis mi lehet a bajom, mert keresgéltem kérdezősködtem és konkrétan eddig senki sem tudta megmonda, én egy 17...
Roxithromycin-ratiopharm okozhat hasi...
Tisztelt Doktor úr/nő! Ma éjszaka arra ébredtem, hogy erős gyomor/hasi görcsöm van. Azonnal mentünk az ügyeletre ahol továbbküldtek a...
Gyógyítható a gyomor és...
Tiszteletem! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy páromnak 14 éves kora óta gyomor- és bélgyulladása van. Mindenféle vizsgálaton volt már...
Hematológia
Laboreredményeim magasak lettek. Lymphhocyta 48%, Monocyta 12% PCT 0, 39%, fehérvérsejtszám értéken belül volt, de nagyon közel a...