Nyelőcső és gyomorfekély kezelése

Tisztelt Dr.Plósz János Doktor Úr! Tehát ha jól értem akkor ha nem csökkentem a Parietet (2*1 szem) akkor elég mellette az Alusulin (2*1szem) , más nem kell? Annyit szeretnék még Öntől kérdezni hogy mennyi ideig lehet hosszú távon (mivel bevált) szednem a Pariet 20mg 2-szer 1 szemet? Bármeddig? Nem lesz káros hatása? Köszönöm a segítségét!

Dr. Plósz János válasza gyomorfekély témában

Tisztelt Kérdező!

Eddig nem tapasztaltak káros hatást a több éven át való gyógyszerszedés során sem.

Dr. Plósz János

Kérdés: 2009. február 27., 23:10 ;Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 10:51
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
a Gastrixon nevű régi gyógyszernek...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Diagnosztizált gyomorfekélyem van 40 éve. Régebben kapható volt egy bizonyos Gastrixon nevű gyomorideg nyugtató gyógyszer...
Segitség az öregeknek
Jó napot, édesapámnál gyomorfekélyt és tüdötágulást diagnosztizáltak, de sem enni nem akar, mert nincs étvágya, sem fennmaradni nem tud hosszabb...
Gyomorfekélyhez társulhat légszomj?...
Jo napot kivanok! 2 honapja kezelnek kezdeti gyomorfekellyel. Endoszkopos vizsgalaton tobb apro sebet talaltak a gyomorban es helikobakter jelenletet. A...
Kérem segítsen!
Tisztelt Hölgyem/Uram! Én olyan panasszal fordulok Önhöz, amire már rég nem kapok választ, vagy ha mégis, akkor minden reményem elszáll! Kábé...
Gyomorfekély sürgősségi ellátása
Tisztelt Hölgyem/Uram! Édesanyámról lenne szó.Kb 2 hónapja gyomorfekély betegsége van.Tiszafürediek vagyunk és itt is vizsgálja két orvos meg...