Lúgositás

Tisztelt Doktor Ur!

Olyan kerdessel fordulok Onhoz, hogy mi a velemenye, javaslata a Super Greens-sel es Prime Ph oxigén-katalizátor cseppekkel kapcsolatban.

Reflux-al kuszkodom, elotte Helicobacter kezelesen estem at, es szeretnek olyan etrendet a javasoltan kivul kialakitani, ami lugosit, gondolom ezaltal kevesebb lesz a savtermelodes is a gyomromban.?

Ugy tudom, hogy  a szenhidratok, edesseg savasit, es bar naponta mindig legalabb 5 fajta gyumolcs-zoldseget fogyasztok, kerdesem, hogy a fenti termekek segitsegevel hatekonyan lehet-e lugositani es biztonsagosan hasznalhatom-e ezeket a fenti leiirt korulmenyeimre valo tekintettel.

 

Koszonettel

M

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza lúgosítás témában

Tisztelt Kérdező!

Saját tapasztalatom nincs a fent említett termékekkel. Az szimpatikus, hogy a megrendelési oldalon viszonylag részletes leírás van sok problémáról (többek között arról, hogy nem a gyomor közvetlen lúgosításáról van szó, hanem a szervezet komplett méregtelenítéséről) . Az ajánlott étrendi megfontolások (sok zöldség, kevesebb finomított szénhidrát és fehérje) szintén teljesen helytállóak. A készítmények hatékonyságáról nyilatkozni így nem tudok. Biztonságosságát a piacra kerülés előtt vizsgálták, a reflux-betegséggel és kezelésével nem szabad gondot okoznia.

Dr. Plósz János

Kérdés: 2009. február 14., 19:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 06:31
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Nyelocso daganat
Crohn betegség ??
Kedves Plósz Doktor Úr! Több alkalommal is olvastam a betegeknek adott korrekt válaszait. Segítségét szeretném kérni… aranyeres panaszaim miatt es...
Lehet e hasnyálmirigy gyulladas?
Tisztelt Doktor Úr! Szalai Edina vagyok és tegnap írtam Önnek! Azzal kapcsolatban hogy egy hete túlzottan nehéz ételeket ettem. Azóta folyamatos...
Chron-colitis gyanúja
Tisztelt Doktot Úr! 7 évvel ezelőtt kolonoszkópiát végeztek, melynek diagnózisa: enyhe, chronicus, aspecifikus colitis (2 kis polipot is...